İZMİR BAKIRÇAY ÜNİVERSİTESİ
HUKUK FAKÜLTESİ DERGİSİ
Cilt: 3/Sayı: 6
Yıl: 2022
İÇİNDEKİLER
Makaleler 225
Araştırma Makalesi
Türk Gıda Hukuku Hakkında Kısa Bir Değerlendirme
Prof. Dr. Halide Gökçe TÜRKOĞLU
Dr. Öğr. Üyesi Fehmi Kerem BİLGİN 227
Gıda Etiketleri ve Tüketicilerin Gıda Etiketi Okuma Alışkanlıkları
Prof. Dr. Hasan Serdar IŞIK 241
Gıda Alanında Roma’da Konumlanan Uluslararası Temel Örgütlenmelere İlişkin Kısa Bir Değerlendirme
Doç. Dr. Anıl ÇAMYAMAÇ 269
Obeziteyle Mücadelede Gıda Etiketleri
Feray SÖNMEZ 303